Ser ikke forhåndsvisningen bra ut? Vi hjelper deg!

Det er svært viktig å sjekke forhåndsvisningen i den blå boksen nøye. Det du ser her er nøyaktig det som blir vevd. Vi forandrer ingenting før bestillingen produseres. Det er faktisk slik at vi ikke ser bestillingen din før den er ferdig produsert – hele bestillingsprosessen er automatisert. Hvis forhåndsvisningen ikke matcher logoen din eller merkelappen du ønsker er det antagelig noe i veien med logofilen din, og dette må rettes opp før du går videre i bestillingsprosessen.

Minimumskrav

Filen du laster opp må oppfylle noen minimumskrav. Den må være i et av de følgende tillatte filformatene: jpg, gif, png eller bmp. I tillegg kan ikke filen være større enn 4000 piksler. En PDF-fil kan dessverre ikke brukes.

Tips: Lag filen i sort på hvit bakgrunn, og sørg for å fjerne alt tomrom rundt logoen.

Når du har lastet opp filen din vil en forhåndsvisning vises i den blå rammen. Logoen vil kanskje ikke vises i riktige farger med en gang siden hvit med blå er satt som standard fargekombinasjon. Ingen grunn til panikk! Du velger farger senere i designprosessen (trinn 7 og 8).

Forhåndsvisningen av logoen min er for liten, uskarp eller uleselig

Er forhåndsvisningen av logoen din for liten, uskarp eller uleselig? Dette kan skyldes at det er for mye tomrom rundt selve logoen i filen du har lastet opp. Vi anbefaler at du fjerner så mye av dette tomrommet som mulig, før du lagrer filen og laster den opp på nytt.

Hvis logoen din fortsatt er utydelig på forhåndsvisningen kan det hende at den er for detaljert. Eksemplet under viser en slik logo. I slike tilfeller anbefaler vi å velge en større etikett, i 25 eller 40 mm bredde, eller å forenkle logoen din ved å fjerne linjer og former som er for tynne, eller å gjøre linjene i logoen din tykkere.

Det er også mulig at kontrasten i logoen din er for lav, noe som gjør at det ikke er mulig å lese den. Hvis dette er tilfelle, anbefaler vi å øke kontrasten mellom bakgrunn og tekst/logo. Du kan også gjøre om logoen din til svart/ hvit for å øke kontrasten. Etter at du har lastet opp logoen kan du velge en av våre standard tekst- og bakgrunnsfarger i trinn 7 og 8.

Forhåndsvisningen viser et farget felt i stedet for logoen min

Hvis du ser et farget felt i stedet for logoen din, er antagelig bakgrunnen transparent eller ikke helt hvit. Vi anbefaler å bruke en fil med hvit bakgrunn og sort tekst/logo.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne bloggen, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt før du bestiller. Dessverre kan vi ikke lenger endre en bestilling som allerede er i produksjon. Mottar du ikke en e-post med ordrebekreftelse? Da kan du også kontakte oss. Leter du etter en annen type etikett enn en etikett med logo? I bloggen “Hvilken etikettype skal du velge?” forklarer vi alle våre typer etiketter.