Møt Nominette Norge

Visste du at Nominettes virksomhet er verdensomspennende? Og at vår kundeservice er tilgjengelig på 6 språk? Nominette er mest kjent i Belgia, Frankrike og Nederland, men vi snakker også engelsk, tysk og norsk.

Møt Nominette Norge

Møt Elsebeth fra Nominette Norge

I mer enn 13 år har Elsebeth tatt hånd om Nominette Norge. Elsebeth bor på Kløfta, nord for Oslo. To av de tre barna hennes bor i nærheten, og sammen liker de å gå i teateret og på turer i skog og mark. I tillegg til å selge navnebånd, ta hånd om nettbutikken vår og Nominettes norske kunder, har Elsebeth også sitt eget firma som selger vevde etiketter og pyntebånd.

DIY i Norge

I Norge er det lange tradisjoner når det gjelder håndarbeid. I nesten alle familier finnes det en mor, far, søster eller bror som elsker å strikke, hekle eller sy. Prosjektene spenner fra tradisjonelle folkedrakter til moderne mønstre og redesign.

Hvorfor startet du å arbeide i DIY-bransjen?

Fordi jeg tok over familiefirmaet etter min far for mer enn tjue år siden, så det var egentlig litt tilfeldig. Jeg er utdannet lingvist, men har alltid likt å være kreativ med stoffer og garn.

Hva er favorittproduktet ditt hos Nominette?

Det er uten tvil de flerfargede navnebåndene. En pakke av disse, og jeg har en merkelapp i en passende farge til hvert eneste prosjekt jeg holder på med.

Hva er Nominettes bestselgende produkter I Norge?

Produktene jeg selger absolutt mest av er vevde navnebånd og vevde etiketter til DIY-prosjekter.

Driver du med strikking, søm eller hekling selv?

Alle tre, men jeg foretrekker søm. Jeg syr klær, forskjellige ting til hjemmet som gardiner og duker, og selvfølgelig gaver. Jeg er spesielt glad i å quilte vesker.

Hvilke DIY-prosjekter står på listen din?

Jeg har to store prosjekter på gang. Norge har flere hundre vakre nasjonaldrakter, og disse er normalt strengt regulert med tanke på hvordan de lages og hvilke materialer som brukes. I de senere årene har det blitt populært å designe og lage sin egen “festdrakt” inspirert av de tradisjonelle folkedraktene. Et av prosjektene mine er å lage en slik festdrakt. Det andre store prosjektet mitt er å sy en brudekjole til en av døtrene mine.

Møt Nominette Norge

Hvis du vil vite mer om Nominette Norge kan du følge Elsebeth på Instagram: @nominettenorge