Bærekraftig produksjon i Belgia
Høy kvalitet og små antall
Bestilt før onsdag klokken 15.00, levert i påfølgende uke!
Gjelder alle standardprodukter. Andre produkter sendes innen 10 virkedager.

OEKO-TEX STANDARD 100Alle produktene våre er Øko-Tex 100 sertifisert.

   Mer informasjon

 

80% av garnet vårt er laget av kun resirkulert polyester.

   Mer informasjon

CENTEXBELNominette.no er den eneste etikettprodusenten i Belgia som har fått sine etiketter testet og godkjent av CENTEXBEL
Dette kvalitetsmerket gjør at du kan være trygg på at du har valgt et kvalitetsprodukt som du vil ha glede av lenge.

   Analysis Report

Nominette er et
søsterselskap
av EE labels:

For mange
flere etiketter og
muligheter, se

 

www.eelabels.com

Litt historie
Litt historie

Litt historie

Etter første verdenskrig flyttet Albert Butaye fra Ypres til Aalst hvor han leide to lokaler i det som nå heter Dr. André Sierensstraat. 14. april 1920 startet han en tekstilbedrift “A. Butaye Tissagiers - La Nominette" og spesialiserte seg i å lage navnelapper. De hvite navnelappene med rød tekst var populære for elever ved internatskoler i Belgia på den tiden, og firmaet ekspanderte raskt. Produksjonen ble modernisert etter andre verdenskrig og på 1970-tallet flyttet fabrikken til nye lokaler i Aalst.

I 1995 flyttet Nominette fra Aalst til en helt ny fabrikkbygning i Erpe-Mere og seks år etter ble firmaet kjøpt opp av et svensk tekstilforetak. Fokus gikk da dessverre bort fra navnelapper.
Takket være det nederlandske firmaet Van Engelen og Evers BV, som kjøpte Nominette i 2009, har Nominettes produkter fått et nytt kommersielt løft. Van Engelen og Evers BV leverer vevde etiketter til B2B-markedet, og de av Nominettes kunder som tar steget over i dette markedet kan bestille fra et utvidet produktsortiment hos
www.eelabelfactory.com

Sigurd Hoels Eftf. er Nominettes representant i Norge, og tar hånd om kundeservice, forsendelse og betalingstransaksjoner på denne nettsiden. Det betyr at du handler med et norsk firma, og ikke trenger å tenke på importrestriksjoner og fortolling. 


Litt historie
Bericht Schaijk

Vi er svært stolte av å kunne bidra til karnevalet i Aalst hvert år. Helt siden 1954 har vi vevd spesielle karnevalsbånd til forskjellige prinser og karnevalsdeltagere.

SE ARKIVET


Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 10% rabatt

Hvis du ikke finner akkurat det du leter etter hos oss, sjekk ut eelabelfactory.com for flere alternativer.

eelabelfactory.com
Post BE
Visa logoMastercard logoPaypal logo
WebwinkelKeur-Logo