Piknik i det fri

På tide med Piknik i det fri! Å spise et godt måltid ute i naturen med familie og gode venner er alltid en god idé. Du kan selvfølgelig bruke en hvilken som helst bag og fylle den med deilig mat. Men hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av det med ditt eget hjemmelagde pikniktilbehør? Hos Nominette er vi begeistret for at pikniksesongen er i gang, og har lyst til å gi deg litt inspirasjon.

Klar, pakk, gå!

Når du er på tur, er en stopp med god mat og drikke et av høydepunktene. Velg en fin plass og ta frem alle godsakene du har med deg, kanskje på et fint teppe du har lagd selv. Det som er så tilfredsstillende med å lage sine egne ting er at du får det akkurat slik du vil ha det selv. Velg et par stilige stoffer og bruk dem i flere av tingene du lager, så har du en rød tråd i pikniktilbehøret ditt. Du har sikkert mye som skal ha plass på bordet ditt, men det er sikkert plass til et tekstbånd eller en merkelapp også. Slike små detaljer er prikken over i’en til piknikbordet ditt.

Piknik i det fri

Ferdig pakket!

La oss starte med piknikbagen! Du bør kunne pakke alt du skal ha med deg på en enkel måte. Solid stoff og et skikkelig håndtak er et must. Bruk stoff med et livlig trykk, kanskje en kontrastfarge på stoffet inni bagen, og til slutt fine tekstbånd og kule merkelapper for å gi bagen en personlig touch.

Piknik i det fri

Ferskt og godt

Det er ganske irriterende når eplet du har med deg er ødelagt og fullt av brune flekker. Her er et tips: Sy en vattert pose å ha det i. Veldig praktisk og ikke minst moro!  

Piknik i det fri

Nyt måltidet!

Til slutt, bestikkposene. Hvis du først skal ha en piknik, hvorfor ikke ha alle detaljer i orden? Med forskjellig inn- og utside, fine tekstbånd og en merkelapp med en hyggelig tekst kan du lage tilbehøret i din helt personlige stil. Tips: To forskjellige farger gjør seg spesielt godt.

Piknik i det fri

Har du lyst til å vise frem det du har lagd? Vi vil gjerne se piknik-kreasjonene dine. Del det på Instagram via @nominettenorge eller på Facebook via NominetteNorge. Ha det gøy!