Kjennetegn ved en vevd etikett

En merkelapp i tøyet eller i produktet du lager er selvfølgelig praktisk for å unngå at et plagg blir borte, men gir også en siste finish til et håndlaget produkt. En etikett er en del av merkevarebyggingen for bedriften din, men den kan også være prikken over i-en på en hjemmelaget kreasjon.

Du har allerede bestemt deg for at du vil ha en etikett, men skal du velge en vevd eller trykt etikett? Her summerer vi opp kjennetegnene ved en vevd etikett for deg!

The characteristics of a woven label Nominette

Vevd vs. trykt

Hva er egentlig forskjellen mellom en vevd og en trykt etikett? Under får du en enkel forklaring.

På en vevd etikett blir trådene i din fremtidige merkelapp vevd sammen i en spesiell rekkefølge. Veven følger et program hvor de vertikale trådene går opp og ned, og mellom disse legges det inn en horisontal tråd. Sammenvevingen av disse trådene blir til et stykke tekstil (etiketten din) med mønsteret til teksten og/eller logoen din, i de fargene du har valgt.

På en trykt etikett, finnes allerede tekstilstykket (etiketten) og tekst/logo trykkes på dette med blekk.

Fargeekte og holdbar – en bærekraftig etikett

Nominette jobber med Newlife yarn, som er laget av resirkulerte PET-flasker. Våre etiketter er vevd i 100% polyestergarn, er fargeekte og vaskbare opp til 90°. Dette betyr at du ikke vil oppleve problemer med at tekst/logo farger av, blekner eller blir borte i vask. Dine vevde Nominette-etiketter vil holde seg like fine i mange år fremover. Så de er svært bærekraftige!

The characteristics of a woven label Nominette

En etikett som både føles bra og ser bra ut

La oss bare innrømme det; en etikett med din egen tekst eller logo vevd inn i stoffet ser bedre ut enn en trykt etikett. Den ser profesjonell ut, og føles myk mot huden. Viktige momenter når du driver med merkevarebygging av bedriften din.  

Enkelt å bestille i små kvanta

Bestillingsprosessen er svært enkel. Bare følg trinnene i designverktøyet på nettsiden vår og last opp logoen din hvis du vil ha med den. Du vil straks se en forhåndsvisning av etiketten din. Er du nysgjerrig på utvalget vårt i vevde navnebånd og etiketter, ta en titt her!